lauantai 5. tammikuuta 2013

My alter ego

Aina välillä minussa herää alter ego henkiin. Tämä alter ego on ehkä noin 4-5 vuotias. Kun alter ego on päällänsä, syntyy oheisen kaltaisia taideteoksia. Se alter ego tosin herää aina kun pitää käsityönä työstää jotain, oli se sitten metallia tai jotain muuta materiaalia.
Alter egosta huolimatta, oheinen taideteos on myös funktionaalinen. Katkaisijat ovat siinä nyt ihan tukevasti ja jopa toimivat. Johdotukset on nyt kabiinin osalta valmiina ja kytkettynä myös. Konehuoneen puolella tein myös kytkentöjä, eli kaikki on valmista releille asti. Releistä eteenpäin en vielä tehnyt, täytyy hieman vielä pohtia "pikaliittimen" paikkaa keulamaskissa. Sen lisäksi on vielä tekemättä valopatterin johdotukset kokonaan sekä reiät ja kiinnikkeet sen kiinnittämiseksi konepeltiin. Koitin tänään ymmärtää sitä niittimutteripihtiä, mutta kyllä se tuntuu vieläkin aika kummalliselle kapistukselle... Ennemmin tai myöhemmin varmaan tajuan paremmin sitä.
Loputkin piikit on saatu nyt vanteille, joten tuulilasin vaihdon jälkeen voi olla kalusto peräti valmiina kilpailuun. Uskomatonta, reilusti yli viikko ennen kisaa... voiko se olla mahdollista...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti