torstai 5. joulukuuta 2013

Ensi vuotta kohti

Vieläkin on inspiraatio hakusessa, ehkä tuleva vapaa viikonloppu herättelee sitä vähäsen. Mutta jotain sain töissä aikaiseksi näihin touhuihin. Nimittäin sen toisen pakollisen ensivuoden varusteen, SOS/OK -kilven. Hieman Word:lla suunnittelua, A3 tulostus ja laminointi. Hyvä tuli, vielä kun jostain löytää sopivat magneetit millä kiinnittää se kattoon.
Muiltakin osin ensi vuoden suunnitelmat on nyt selvillä, palaan RSJM-sarjan pariin. Auto kun muuttuu ensi vuodeksi laittomaksi F-ryhmään ja F-cup vaihtoi jälleen luokkajakoja, ei valinta loppujen lopuksi ollut kauhean vaikea. Tällä kertaa olen asteen verran "totisemmin" mukana sarjassa, nimittäin olen jo Oulustakin varannut majoituksen. Saas nähä mitä siitäkin reissusta tulee... Talveksi on uusi kartturikin sovittuna. Todennäköisesti talvella en muita kilpailuja aja kuin nuo kaksi sarjakisaa, kesäkeleillä sitten enempi.

2 kommenttia:

  1. Mikäs hutsusta tekee laittoman 2014 F-ryhmään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. F-ryhmässä on pakollista olla tuplaoviputket, omassani ei ole kuin yhdet ja tuplien laittaminen vaatisi nykyisten purkamisen. Tämä taas johtuu siitä, että oma penkkini on niin leveä, ettei mahdu toista putkea nykyisen kaariputken alle. Ehkä joskus tulevaisuudessa vaihdatan ristikon oviaukkoihin, mutta nyt jatketaan näillä.

      Poista