sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

41mm???

Perjantaina kävin yrittämässä ensimmäisiä puslia takaisin paikalleen. Kovin hankalalle sekin tuntui, jotenkin en saanut puslaa menemään mitenkään hyvässä asennossa. Noh yhden sain paikalleen ja sen viimeisen vanhan irroitettua joten päätin kääntää katseeni alapalloihin.

Tuli nimittäin todettua, että ne on nyt järkevää vaihtaa. Tukivarsia kun ei ole tarkoitus kovinkaan useasti irroitella, joten nyt hyvin vaihdettavissa. Ja kun maksoivatkin vain parikymppiä kappale oli asia sitä myöden selvä. Alapallot oli jo haettuna joten eikun irrottamaan... hetkinen. Tässähän on melkoisen iso kanta. Tarkemmin mitattuna 41mm. Ei muuten löydy mitään niin isoa jakoavaintakaan edes varastosta...

Kätevinhän se olisi hylsyllä irroittaa, mutta tarvitsisi olla vielä pitkä hylsy siinä tapauksessa. Lauantaina sitten etsiskelemään, ensimmäisestä kaupan ovesta sisään ja... täällä on hyllyssä 41mm pitkä hylsy. Hieman naurahdin, oletin sen etsimisen olevan aikapaljon hankalampaa.

Tänään sitten innoissaan irroittamaan ja toisen sainkin irti ja uuden tilalle. Toiseen ei vaan voimat riittäneet. Toisaalta sen sijaan sain pari puslaa lisää paikallensa, joten nyt tuo kuskin puolen nurkka olisi periaatteessa valmis kasattavaksi takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti